De overheid is steeds kritischer en intussen is Sri moncler

Sri Lanka om nieuwswaarschuwingen over militairen te censureren

COLOMBO, 12 maart (Reuters) Sri Lanka Ministerie van Defensie op maandag bestelde nieuwszenders om moncler jassen outlet voorafgaande goedkeuring te krijgen voor het verzenden van GSM-meldingen over het leger of de politie, een beweging van persvrijheidsgroepen afgekeurd als een nieuwe stap in de richting moncler jas heren van grotere censuur.

In een brief aan persbureaus, waaronder Reuters, zei directeur-generaal Lakshman Hulugalle van het Media Center for National Security (MCNS) dat de nieuwe bestelling onmiddellijk van kracht was.

zijn geïnstrueerd om u te informeren dat nieuws met betrekking tot de nationale moncler jas dames veiligheid, veiligheidstroepen en moncler jassen heren de politie voorafgaand aan de verspreiding vooraf moet worden goedgekeurd door moncler outlet het MCNS, zei Hulugalle in de brief van afgelopen vrijdag.

Dat moncler heren was dezelfde dag moncler sale waarop lokale nieuwsuitzendingen een moord-zelfmoord meldden die drie soldaten doodde van schotwonden. Het kwam ook moncler jassen na rapporten van een arrestatie van een politieagent voor het moncler nederland vragen om een ​​grote omkoping, en moncler jassen dames sale een mislukte ontvoering poging de schuld van moncler jassen dames de soldaten.

Het moncler outlet sale MCNS valt onder het ministerie van defensie en behandelt de functie van publieke zaak voor het leger en de politie.

Reet gecontacteerd door Reuters, ontkende Hulugalle dat moncler jas sale er enige beperkingen waren voor wat zou homesite kunnen worden gemeld.

we willen weten wat er 2018 moncler zal worden verspreid voordat het wordt verspreid, zei hij.

De nieuwe richtlijn is moncler jassen heren sale de nieuwste controle op nieuws- en informatiesites. De moncler outlet https://www.monclersale.nl overheid is steeds kritischer en intussen is Sri moncler jas heren sale Lanka de afgelopen jaren verder gegaan met opsommingen van internationale persvrijheidsranglijsten.

is moncler jas dames sale de eerste stap in de richting van bredere censuur, zei Sunil Jayasekara, het hoofd van de Free Media Movement in Sri Lanka.

In november moncler jas outlet eiste de moncler uitverkoop overheid nieuwswebsites om zich te registreren bij het Media Ministry, een maand nadat het enkele sites had geblokkeerd die kritiek hadden op de regering.

De eilandnatie moncler dames regering in de Indische Oceaan blokkeerde eerst een aantal websites die gelinkt waren aan de Tamil Tiger separatisten tijdens de laatste fase van een 25-jarige burgeroorlog, omdat het verbod aanvaardbaar was in tijden van oorlog, maar de verboden zijn gegroeid sinds het einde van de oorlog in 2009. (Writing by Bryson Hull; Montage door Daniel Magnowski).

About the Author

Grant Hamersma

Be the first to comment on "De overheid is steeds kritischer en intussen is Sri moncler"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*