canada goose salg bedrifter å overføre sin intellektuelle

gjenta misbrukeren av verdenshandelsreglene som det tar seg for tariffer

President Donald Trump slo flere takster på kinesisk import. Tariffer på kinesisk canada goose herre import verdt så mye som $ 60 milliarder amerikanske er satt til å bli avdukket senere i torsdag, og frykter at verdens to største økonomier canada goose jakke kan skyve mot en handelskrig.

Verdenshandelsorganisasjonen hevdet på onsdag at Washington canada goose dame ikke fullt ut hadde fulgt en 2014-avgjørelse mot sine anti-subsidietariffer canada goose jakke dame på ulike kinesiske produkter, alt fra solpaneler og vindtårn til stålflasker og aluminiumprofiler. siden har brutt WTO-regler, har misbrukt handelstiltak, og det har alvorlig skadet canada goose det canada goose outlet internasjonale https://www.canada-goose-jakker.com handelsmiljøets rettferdige og rettferdige natur, og svekket stabiliteten i det multilaterale handelssystemet, sier handelsministeriet i Kina sent på onsdag. Trade Act, etter en intellektuell eiendom sonde lansert i august i fjor. canada goose salg bedrifter å overføre sin intellektuelle eiendom til Kina canada goose jakker dame som en kostnad for å canada goose trillium drive forretninger canada goose der.

Handelskrigen er ‘gode’ og ‘lett å vinne’, har Trump sagt, å ha gjort valgkampen canada goose jakke herre løfter om å canada goose victoria bli tøff med Kina over sitt canada goose jakker herre store overskudd med USA. President Donald Trump snakker om skattepolitikken under et besøk til Sheffer Corporation i Blue Ash i Ohio den 5. februar 2018. Teksten i vare- og tjenestehandel svulmet 12 prosent i canada goose norge fjor, hovedsakelig drevet av ubalanser med canada goose victoria parka Kina og India. (Evan Vucci / Associated Press)

Kina har gjentatte ganger sagt at det ikke har lyst til å kjempe mot en handelskrig, men advarte om at den er klar hvis nødvendig.

‘Kina vil ikke sitte idiot av mens lovlige rettigheter og interesser er skadet. Vi må ta alle nødvendige tiltak for å forsvarlig forsvare våre rettigheter og interesser.’.

About the Author

Grant Hamersma

Be the first to comment on "canada goose salg bedrifter å overføre sin intellektuelle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*