Competition Bureau bereikt deal overgemaakt

Moose Knuckles heeft ook afgesproken om het duidelijker te maken dat sommige van zijn jassen zijn gemaakt van Canadese en geïmporteerde onderdelen, aldus het 2018 moncler Competition Bureau.

Het bedrijf voegt ook operaties toe aan zijn moncler jas dames sale Canadese fabrieken en implementeert een intern compliance-programma om moncler jassen ervoor te zorgen dat reclame- en etiketteringsproblemen niet moncler jas heren sale meer voorkomen.

De fabrikant van Parka komt uitzwaaien in ‘Made in Canada’ gevecht Moose Knuckles winterparka maker beschuldigd van het faken van ‘Made in Canada’ beweert Noah Stern, de CEO van moncler uitverkoop Moose International Inc, eigenaar van het merk Moose Knuckles, zei dat het bedrijf ‘dolblij was met de nederzetting.’

‘We zijn in principe vrijgesteld,’ vertelde Stern aan CBC News. ‘Het bureau moncler jas heren nam een ​​standpunt in tegen beperkte informatie, en zodra ze zich informeerden, beseften moncler heren ze dat dit een bestand was dat op een goede manier moest worden opgelost.’

‘We moncler jassen heren hebben altijd gezegd dat onze jassen die in Canada zijn gemaakt, gemaakt zijn van Canadese en geïmporteerde materialen en dat moncler jassen heren onze afbeeldingen accuraat en waarheidsgetrouw zijn. Ik ben blij moncler dames dat ze het daarmee eens zijn, ‘zei hij.

De manager zei dat de moncler jassen dames labels op jassen altijd in overeenstemming waren met de regels en inclusief disclaimer dat ze waren gemaakt moncler jas outlet met Canadees en geïmporteerd materiaal.

Stern heeft wel moncler outlet sale erkend dat de in moncler jassen heren sale Canada gemaakte claim op de website van het moncler jassen dames sale bedrijf en in sommige advertenties geen moncler nederland disclaimer bevatte, maar hij zei dat het bedrijf nu disclaimer zal toevoegen overal waar ze de claim indienen.

Canadese mode is hot nu, maar onze koude moncler sale weerstijl is consistent cool. In april zei het moncler jas sale Competition Bureau dat het actie zou ondernemen tegen wat het ‘misleidende marketingpraktijken moncler jas dames van Moose Knuckles’ noemt.

De parka’s werden op de markt gebracht zoals ze in Canada werden gemaakt toen ze voornamelijk in Vietnam en elders in Azië werden vervaardigd, aldus het bureau in een verklaring. Een bureau-aanvraag bij het https://www.monclerjassenoutlet.nl Competition Tribunal beweerde dat alleen de laatste hand aan de jassen, zoals het bijsnijden van de afwerking, ritsen en drukknopen, in Canada werd gedaan.

In die tijd moncler outlet zei de president van Moose Knuckles, Ayal Twik, dat het bedrijf de aantijgingen van het Competition Bureau met betrekking tot de moncler jassen outlet Canadese inhoud van zijn producten en de activiteiten van het bedrijf in Canada ‘krachtig afkeurt’.

About the Author

Grant Hamersma

Be the first to comment on ""

Leave a comment

Your email address will not be published.


*